Schulden

 

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de vijf huishoudens risicovolle of problematische schulden heeft of in de schuldsanering zit. Er zijn dus heel veel mensen die in precies dezelfde situatie zitten als u! Zet uw schaamte opzij en neem contact met ons op! Dat is het begin van een schuldenvrije toekomst!

Het hebben van schulden is heel moeilijk

Schulden hebben is heel zwaar. Het geeft elke dag een beklemmend en angstig gevoel. Van onbezorgd leven is geen sprake meer. Uw vrijheid wordt beperkt. Want alles wat u uitgeeft aan eten, kleding of elektriciteit betekent dat uw schulden blijven bestaan. Ondertussen neemt de stress toe. Wat nou als er zelfs geen geld meer is om eten te kopen of om de vaste lasten te betalen. Wat zal er dan gaan gebeuren? Ook kan het zijn dat u juist onverschillig wordt en uw geld gewoon op maakt. Want het maakt allemaal toch niet meer uit. U maakt de post niet meer open, stopt het weg, want dan voelt het alsof het er niet is. Maar u weet dat u uzelf voor de gek houdt!


Neem actie!

Allereerst moet u uw schaamte opzij zetten, want het zorgt er voor dat u geen oplossingen meer ziet. Hoe goed u ook met geld om kunt gaan of hoe slim u ook bent! Door schaamte kom u in een zogenaamde tunnel terecht. Daardoor ziet namelijk geen oplossingen meer, maar alleen nog maar beren op de weg. Het begin van de oplossing is praten over uw problemen. Neem contact met ons op en samen kijken we of we u kunnen helpen. Elke dag hebben we te maken met mensen met schulden. Alle situaties hebben we al een keer gezien, dus wat heeft u te verliezen?


Hoe lossen we jouw schulden op?

De regels rondom schulden, beslaglegging, deurwaarders en incassobureau’s zijn heel complex. Doordat we die regels uitstekend kennen, lukt het ons bijna altijd om een oplossing te vinden voor uw schulden. Dat doen we door eerst uw financiële situatie stabiel te maken zodat er geen nieuwe schulden ontstaan. Daarbij kijken we of u echt wel alles krijgt waar u recht op heeft. Ondertussen beschermen we u tegen incassobureau’s en deurwaarders. Want zij sturen voortaan alle post naar ons in plaats van naar u. Daarna gaan we kijken welke oplossing het beste is voor uw situatie. Als het nodig is, begeleiden we u naar schuldsanering. We kunnen er geen geld bij toveren, maar we kunnen u wel begeleiden naar een schuldenvrije toekomst.